Produkter

Hårologi

Hårologi er en serie basert på de fineste råvarene. Ved å ta en analyse av hår og hodebunn, finner man ut hva akkurat ditt hår trenger. Jeg har en rekke produkter innen hårologi. Har du hydrofilt hår, så trengs det å bygges opp med aminosyrer og andre forsterkende ingredisener. Har du hydrofobt hår, trenger du mer fuktighet og pleie. Hårolog tenker individulet, slik at ditt hår blir tatt vare på ved å gi den pleien den trenger. Kom innom for å ta en hår- og hodebunnsanalyse, og gi håret ditt det den trenger for å bli sunnere og sterkere. Jeg lager til den sjampoen ditt hår trenger og det er tørt eller fett, så fikser vi det. Må bare prøves for det gir virkelig resultat

ZENZTHERAPY

Markedets reneste oksidasjonsfarge utviklet i Danmark med tanke på det skandinaviske markedet.Et farge system uten Amoniak,Resorcinol, PPD og parfyme. Skånsom får hår og hodebunn. ingredienser som Noni, Jojobaolje,samt eteriske oljer fra Tea Tree, Lavendel og Rosmarin. både permanent farge og minicolori i 80 forskjellige nyangser.

Ulset

Med Ulset får du en ny og bedre form for bleking av håret. UltraGlitz er ammoniakkfrie lysningspulver som finnes i forskjellige nyanser. Ingrediensene er naturlige, og inneholder silke og planteekstrakter. Dette gjør at resultatet på blekingen blir et sunnere hår og et bedre reslutat av blekingen. Jeg har bleking som tørker ut litt hvist man ønsker det eller bleking som pleier og ikke tørker ut. Mye mer skånsom en vanlig bleking.

 

ZenzTherapy

Zennztherapy har også en fargeopfriskende conditioner med jojobaolje,protein og granateple fargen blir intens blank. er i 8 forskjellige nyangser.Fin til å friske opp hårfargen mellom ny hårfarge behandling, serlig sommer når solen bleker håret en del,blir som lipgloss får håret frisker opp glansen og gløden i fargen. har også for salg, slik at man enkelt kan gjøre dette selv hjemme innimellom.

Zenz Therapy produkter inneholder naturens reneste og beste råvarer.Et sanselig aroma konsept. 

ZenzTherapy Organic Treament Oil er unik i kraft av deres innvirkning på vårt sinn og skjønnhetspleiende efekt både i hår og hud.Brukes alene i hår ellerb litt i balsamen. et parr spiseskjeer i badevannet.noen dråper på huden etter barbering. Bland med rør sukker blir fin kropps og fot og håndpeeling.

ZendTherapy wax Økologisk vannoppløselig


Blomdal er ledende innenfor medisinsk  hulltagning og hudvennlige smukker. som er skånsomme mot din hud og helse. Jeg bruker øredobber fra Blomdal når jeg tar piercing. Og jeg har øredbobber for salg som er kjempe fine og trygge for deg som vil være sikker på at det er hudvennlig og trygge både for deg og ditt barn.

 

O&M

En fantastisk hårpleie serie uten kjemikalersom parabener,sulfater,Tricosan. naturlige ingredienser, kommer fra Australia. Aller O&M shampo og conditioner har en innebygget UV beskyttelse, som bevarer fargen. Utrolig pleiende og behaglig dufter uten at det blir for mye.

  

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2019 Jeanettes Familiefrisør