Om salongen

Om meg

Utdannelse

Jeg fikk svennebrevet i 1988 og har drevet denne frisørsalongen på Vinterbro fra november 1997. Tok utannelse i medesinsk øre og nesehullstaking i 2005.

Meg og min frisørsalong

Jeg satser på et bredt kundespekter med barn, ungdom, voksne og eldre. Målet mitt er å satse på kvalitet og at du som kunde føler at jeg har tid til deg, og lytter til dine ønsker og at du er fornøyd når du går fra min salong. F.o.m 2014 har jeg satset på en salong med naturlige ingredienser i mine produkter. Økologiske med naturlige råvarer og syntesiske hvis du er veldig allergisk og ikke tåler sitruser osv. Dette er for å sikre et bedre miljø, et sunnere hår og hodebunn og en bedre helse.

Mer infomasjon om mine produkter finner du på produktsiden. 

Jeanettes Familiefrisør

Frisørsalongen

Min frisørsalong, Jeanette’s Familiefrisør, ble startet allerede i november 1997. Ved å fokusere på kvalitetsprodukter og god personlig service har mange familier valgt å komme til min frisørsalong for klipp, vask og en hyggelig samtale. Ønsker du å bestille en time på frisørsalong er det bare å ringe på telefon 917 58 989, også utenfor åpningstid, send en sms eller du kan bruke skjemaet på denne siden. 

I tillegg til å være en tradisjonell frisørsalong, har jeg også utdannelse og erfaring i å utføre piercinger. Her bruker jeg kun medisinsk titan og plast, samt at alle øredobbene er nikkelfrie og allergivennlige.

Hvorfor ikke kombinere en tur til Vinterbro Senter med et besøk på frisørsalong? Jeg tar meg god tid og lytter til dine ønsker, for kun på den måten vil mine kunde bli fornøyde og glade med sin nye frisyre.

Velkommen til Jeanette’s Familiefrisør på Vinterbro! 

Jeg er Miljøfyrtårn-sertifisert og en Grønn Frisør!

Å være Grønn Frisør innebærer at man kun benytter ikke-allergifremkallende stoffer og mer miljøvennlige alternativer. Jeg benytter og tilbyr kun produkter og behandlinger hvor produktene som benyttes er fri for de kjemiske stoffene, som det er forbundet  vesentlig helserisiko. Satser mye på økologiske rene varer som gir en fantastisk pleie både føles og kjennes godt. Spør om råd.

Miljøtårn

Grønn Frisør

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2019 Jeanettes Familiefrisør