Hår

Dameklipp

Dameklipp

På tide med en dameklipp? Siden jeg startet Jeanette’s Familiefrisør i 1997, har jeg utført dameklipp, barneklipp og herreklipp for en trofast og fornøyd kundekrets. Mitt mål når du som kunde forlater min salong etter en dameklipp, er at du skal føle deg vel tatt hånd om og at du er fornøyd med resultatet. For de aller fleste er det å ha et sunt og fint hår avgjørende for en god selvfølelse i hverdagen.

Dersom du ønsker å bestille en dameklipp, er det bare å ringe meg på telefon 917 58 989, også utenfor åpningstid, eller bruk skjemaet her på nettsiden. Jeg tar også i mot drop-in, dersom det er tid for dette.

Jeg gleder meg til å høre fra deg! Har Økologisk sjampo i vasken slik at du kan starte behandlingen der og bare slappe av og nyte det.

Herreklipp

Herreklipp

Jeg utfører herreklipp til menn og gutter i alle aldre. Med lang erfaring og en trofast kundekrets, sørger jeg for en herreklipp som gjør at du kan møte verden med et sunt og pent hår. Kanskje det er flere i familien som behøver en herreklipp? Jeg tar gjerne hånd om hele familien, og med Vinterbro Senter like ved, kan hårklippen kombineres med shopping for de som ønsker det.

Mitt mål er at du som får en herreklipp skal føle at jeg har tid til deg, lytter til dine ønsker og naturligvis at du er fornøyd med frisyren når du forlater salongen..

Ønsker du å bestille en herreklipp, kan du kontakte meg på tlf, sms eller mail. Jeg tar også drop-in kunder dersom det finnes tid og rom for dette. Bruker Økologisk sjampo ved vasken og har også en som roer hodebunnen hvis den er litt stram og stresset, så start gjerne der og nyt.

Barneklipp

Barneklipp

Jeg har utført barneklipp i over femten år, og ved å satse på et bredt kundespekter av barn, ungdom, voksne og eldre har jeg bygget meg opp en trofast kundekrets som setter pris på tryggheten av en dyktig familiefrisør som oppriktig bryr seg om sine kunder.

Jeg har valgt å føre en rekke produkter som er allergivennlige, Er veldig opptatt av rene produkter og Økologiske produkter da helse er veldig viktig og klimaet både inne i salongen og ellers. noe mange foreldre setter pris på når de ønsker å få utført en barneklipp. Jeg tar også drop-in dersom det er tid og mulighet.

Permanent hår

Permanent hår

Ønsker du å ta permanent på hår, kan jeg hjelpe deg med å få de vakreste krøller. Etter å ha forsvunnet litt på nittitallet er det stadig flere som velger å ta hår-permanent i dag. Med mer kunnskap om hårets struktur, er også produktene og metoden for hår-permanent i dag mer skånsomme for håret enn tidligere. Jeg bruker permanent oljer fra horologi som er veldig skånsom og godkjent for grønne frisører.

I 1997 startet jeg Jeanette’s Familiefrisør og siden den gang har jeg utført permanenter. Kommer du til meg for å ta hår-permanent, er mitt mål at du som kunde føler at jeg har tid til deg og lytter til dine ønsker. Permanenten kan også lages som svake bølger, det må ikke være mye krøll som noen kanskje er litt redd for.

Dersom du ønsker å bestille en time for permanent på hår, er det bare å ringe på telefon 917 58 989 (også utenfor åpningstiden) eller bruk skjemaet her på siden.  

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2019 Jeanettes Familiefrisør