Andre behandlinger

Farging av vipper og bryn

 Trenger du farging av vipper og bryn, kan jeg hjelpe deg. Med mange års erfaring har jeg utført farging av vipper og bryn for kunder på Vinterbro og omegn med stor suksess. Jeg lytter på dine ønsker og mitt mål er at du, når du får utført farging av vipper og bryn, forlater salongen med en god følelse og et resultat du er fornøyd med. Har også farger for Sensetive.

Dersom du ønsker å bestille en time for farging av vipper og bryn, er du hjertelig velkommen til å kontakte meg på telefon 917 58 989. Det er også mulig å ringe utenfor alminnelige åpningstider. Jeg tar også i mot drop-in om det er tid til dette.

Hull i øret / Piercing i øret

Hull i øret eller piercing i øret? Kun kr 130 per hull med øredobb.
Du kan velge mellom medisinsk titan eller plast.

Dersom du vurderer å ta et hull i øret, anbefaler jeg at du lar profesjonelle gjør dette. Som hulltaker bruker jeg kun medisinsk titan og plast når jeg tar hull i øret. Dette er den tryggeste og mest allergivennlige metoden. Øredobbene er naturligvis 100 prosent nikkelfrie.

Når du kommer til meg for å ta hull i øret, er mitt mål at du som kunde skal føle at jeg lytter til dine ønsker og at du forlater salongen fornøyd. Jeg har drevet Jeanette’s Familiefrisør siden 1997 og har en trofast og fornøyd kundekrets.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2019 Jeanettes Familiefrisør