Produkter

Hårologi

Hårologi er en serie basert på de fineste råvarene. Ved å ta en analyse av hår og hodebunn, finner man ut hva akkurat ditt hår trenger. Jeg har en rekke produkter innen hårologi. Har du hydrofilt hår, så trengs det å bygges opp med aminosyrer og andre forsterkende ingredisener. Har du hydrofobt hår, trenger du mer fuktighet og pleie. Hårolog tenker individulet, slik at ditt hår blir tatt vare på ved å gi den pleien den trenger. Kom innom for å ta en hår- og hodebunnsanalyse, og gi håret ditt det den trenger for å bli sunnere og sterkere. Jeg lager til den sjampoen ditt hår trenger og det er tørt eller fett, så fikser vi det. Må bare prøves for det gir virkelig resultater.

O&M

Mineral CCT fra O&M er en hårfargeserie som er både effektiv og skånsom. Hårfargene finnes i 99 permanente fargenyanser og har 100% dekning av grått hår. De inneholder ikke unødvendige kjemikaler som PPD, resorciol og ammoniak. Disse kjemikalene er byttet ut med naturlige ekstrakter og aktive mineraler. Innholdet av voks fra solsikkefrø og mandelolje gir håret fuktighet, glans og beskyttelse. Fargene inneholder også Koaling som virker strekt beskyttende av hårfargen og gir et langvarig resultat

Ulset

Med Ulset får du en ny og bedre form for bleking av håret. UltraGlitz er ammoniakkfrie lysningspulver som finnes i forskjellige nyanser. Ingrediensene er naturlige, og inneholder silke og planteekstrakter. Dette gjør at resultatet på blekingen blir et sunnere hår og et bedre reslutat av blekingen. Jeg har bleking som tørker ut litt hvist man ønsker det eller bleking som pleier og ikke tørker ut. Mye mer skånsom en vanlig bleking.

 

ZenzTherapy Alternative Color

bygger på den filosofi, at det vi
utelater fra våre produkter er like viktig, som det vi tilfører!

Resultatet er, at ZenzTherapy Alternative Color er et uttrykk for det bevisste valg innenfor hårfarging. Et fargesystem som samsvarer med de fleste av forbrukers forventninger - Et fargesystem uten Ammoniak, Resorcinol og PPD. Inneholder naturlige ingredienser som Jojobaolje samt eteriske oljer fra Tea Tree, Lavendel og Rosmarin. Gir samme resultat som de fleste farger på markedet.

Zennztherapy har også en fargeopfriskende conditioner med jojobaolje,protein og granateple fargen blir intens blank. er i 8 forskjellige nyangser.Fin til å friske opp hårfargen mellom ny hårfarge behandling, serlig sommer når solen bleker håret en del,blir som lipgloss får håret frisker opp glansen og gløden i fargen. har også for salg, slik at man enkelt kan gjøre dette selv hjemme innimellom.


Blomdal er ledende innenfor medisinsk  hulltagning og hudvennlige smukker. som er skånsomme mot din hud og helse. Jeg bruker øredobber fra Blomdal når jeg tar piercing. Og jeg har øredbobber for salg som er kjempe fine og trygge for deg som vil være sikker på at det er hudvennlig og trygge både for deg og ditt barn.

 

  

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2018 Jeanettes Familiefrisør